Mouse Mover

De Mouse Mover is een softwaretool die is ontworpen om de bewegingen van een muis na te bootsen, zodat een computer actief blijft. Zelfs als je weg bent van het toetsenbord. Deze tool is met name handig voor gebruikers die hun computer moeten laten draaien terwijl ze afwezig zijn of tijdens een presentatie.

Wat doet de Mouse Mover

MouseWork, een toonaangevend softwarebedrijf, heeft een van de beste muisbeweging tools ontwikkeld die beschikbaar zijn op de markt. De Mouse Mover van MouseWork is een eenvoudig te gebruiken tool die automatisch de muisbewegingen op het scherm simuleert. Deze tool voorkomt dat de computer in de slaapstand gaat en dat het scherm op zwart gaat. Hierdoor zal er tijdens afwezigheid geen belangrijke gegevens of informatie verloren gaan.

De Mouse Mover van MouseWork is ook een ideale oplossing voor gebruikers die hun computer langere tijd moeten laten draaien. Bijvoorbeeld tijdens software-updates of wanneer er belangrijke taken worden uitgevoerd. Door dit te gebruiken, kan de computer actief blijven en kunnen de taken worden uitgevoerd. De gebruiker hoeft hiervoor fysiek niet aanwezig te zijn.

Mouse Mover USB

Installeren na aanschaf

Het gebruik van de Mouse Mover van MouseWork is zeer eenvoudig. Nadat je de software hebt geïnstalleerd en gestart, kan je de instellingen aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Je kan bijvoorbeeld de bewegingssnelheid van de muis aanpassen en instellen hoe vaak de tool de muisbewegingen moet simuleren.

Het uitpakken van de MouseWork duurde slechts enkele seconden, en het installeren ervan was net zo eenvoudig. Sluit simpelweg de USB-poort van de MouseWork aan op jouw computer en het apparaat doet de rest. Met het blauwe aan/uit-knopje bovenaan kan je het apparaat gemakkelijk aan- en uitzetten. Zodra de muisbeweger is ingeschakeld, zal het blauwe indicatielampje branden.

De Mouse Mover heeft drie verschillende standen. In de eerste stand beweegt de muis willekeurig over het hele scherm. Terwijl in de tweede stand de muis willekeurig op één plek van het scherm beweegt. In de derde stand wordt de muis met slechts één pixel verschoven. Dit valt dus niet op voor de gebruiker. In alle drie de standen blijft de computer of laptop actief en voorkomt het dat deze in de slaapstand valt. Dit zorgt ervoor dat applicaties, zoals Microsoft Teams, actief blijven en dat jouw aanwezigheidsstatus behouden blijft.

Het voordeel van de Mouse Mover

Een van de grootste voordelen van de Mouse Mover van MouseWork is dat het een lichtgewicht tool is die weinig systeembronnen gebruikt. Om de tool te gebruiken hoef je dan ook geen software te installeren. Het is een echte 'plug-and-play'-tool.

Met de Mouse Mover kan je andere taken op jouw computer uitvoeren terwijl de tool actief is, zonder dat je zorgen hoeft te maken over systeemvertragingen of -problemen. Dat zorgt ervoor dat het enkel voordelen brengt en nooit nadelen.

Kortom, de Mouse Mover van MouseWork is een handige tool die kan helpen bij het voorkomen van onnodige computerproblemen en het beschermen van belangrijke gegevens. Het is een eenvoudig te gebruiken en lichtgewicht tool die een grote hulp kan zijn voor gebruikers die hun computer langere tijd moeten laten draaien. Met dit product kan je gerust zijn dat jouw computer actief blijft en dat belangrijke taken worden uitgevoerd, zelfs als je even weg bent van uw toetsenbord.

Mouse Work Mouse Mover USB

Klik hier om jouw Mouse Mover aan te schaffen!

Bouw jouw volledige werkplek

De Mouse Mover is één van de onderdelen die zeker niet mag missen bij jouw werkplek. Zo is ook de MX Master 3 muis en MX Mechanical Keyboard van Logitech een echte must-have! En wil je altijd goed in beeld staan tijdens vergaderingen of streams? Dan is de Insta360 Link écht perfect voor jou.

Bekijk mijn reviews van deze en meer producten en lees welke voordelen het jou gaat brengen.

Kantoor en schoolKantoor en school